CREATIVE WRITING

CREATIVE WRITING

Vi laver creative writing for en lang række virksomheder, der ønsker, at deres content skal repræsentere dem på bedste vis. Skal vi hjælpe dig?

PAYOFF

Skal du have udarbejdet et lækkert payoff, som siger det helt rigtige om din virksomhed? Det klarer vi! Tjek vores case om Kingsmore.

STORYTELLING

Har du brug for levende og fængende tekster uden at gå på kompromis med fagligheden? Med vores ekspertise skaber vi liv - selv i en død fisk.

CREATIVE
WRITING

Hvis jeres fortælling skal i fokus!
Der er altid mange måder at fortælle en virksomheds historie på, og derfor er der mange vinkler, man kan vælge at tage udgangspunkt i. Vi kan hjælpe med at finde de aspekter i jeres historie, som er de vigtigste, og skrive jeres storytelling, så netop de aspekter træder skarpt frem.

Føler du indimellem, at du har svært ved at formulere dig, er du tom for ord, eller er du kørt fast i en tekst, men mangler inspiration til creative writing og har brug for et kreativt input? Så lad os hjælpe dig!

PAYOFF

Skal dit virksomhedsnavn suppleres af et skarpt payoff?

Ud fra en samtale med dig om de nøgleord og den kundeprofil, der afspejler din virksomhed, researcher vi på dit brand og din kundemålgruppe. Derudfra finder vi de nøgleord, der opsummerer det, der beskriver jer, og som samtidig henvender sig og appellerer til jeres kundepersona. Med disse nøgleord som inspiration udvikler vi derefter payoff, som både er skarp, præcis og huskevenlig.

Kreativt content – så du ikke skriver det samme som alle andre

Vil du gerne skille dig ud på dine platforme, men mangler du idéer til, hvordan du kan skabe content, der stjæler opmærksomheden fra andre feeds? Vi kan ud fra en samtale med dig om din virksomhed planlægge et forløb og levere content og creative writing med blikfang. Vi kan desuden anbefale, at du tager et nærmere kig på vores tekstboost, hvor vi leverer content til dine platforme ud fra en planlagt strategi over et længere forløb.

STORYTELLING

Når du fortæller historier, som vækker følelser og autenticitet hos dine tilhører, er du godt på vej. Storytelling kan gøres på billeder, video og især tekst, og det er ikke nødvendigt, at historien er lang – men det er nødvendigt, den er fortalt godt. 

Få en professionel tekstforfatter til at lave din storytelling, så du kan tale til dine kunders følelser – for mennesker handler med mennesker, og her er storytelling din bedste ven.