Seo tekst – bliv set på Google

Skal din hjemmeside optimeres med SEO tekster?

Øg din placering på Google med SEO tekster

Cortekst leverer skarpe SEO tekster, så dine potentielle kunder ser din hjemmeside på Google. Når vi samtidig arbejder med dine titletags og metadescriptions, kommunikerer du klart og tydeligt, hvilken værdi du tilbyder netop dine kunder. 

Dine SEO tekster sørger for at skabe trafik til din hjemmeside, fordi du bliver mere synlig på Google og kan være med i konkurrencen om førstepladsen.

Seo Google rangerer din hjemmesides placering

Fordi SEO er mere end SEO ...

Vi sørger for, at din SEO tekst er i høj kvalitet, og at søgeordene bliver en naturlig del af teksten, så den taler direkte til din målgruppe. Det er vigtigt for os som tekstforfattere, at teksten spiller, og vi tror på, at den gode tekst altid vinder

SEO-ord er blot en ekstra tilføjelse til teksten, som vi sørger for at integrere, og de holder os ikke fra at tænke kreativt og få lavet en tekst, der giver dine kunder værdi og samtidig fodrer Google med de rigtige ting.

Med vores tekstforfatterservice bliver du både mere synlig, samtidig med at din hjemmeside fremstår professionel og er målrettet dine kunder.  

Derfor skal du vælge Cortekst som din tekstpartner

Omsætter kompliceret viden

Vi målretter din SEO tekst til din målgruppe, så de også kontakter dig, når de skal bruge din service.

Laver intet andet end tekst

Som tekstbureau elsker vi at forfatte kreative og målrettede SEO tekster. Vi har fuldt fokus på tekstforfatning.

Høj kvalitet

Målet for os er, at du fremstår professionel gennem teksten på din hjemmeside. Alt er med kvalitet for øje.

Sådan arbejder vi med seo tekst

Går du med et mål om at “bonge mere ud” på Google, vil det være en rigtig god idé at få integreret SEO tekster på din hjemmeside. Men lyder alt det med SEO lidt vanskeligt? Vi hjælper dig gerne på vej og indleder altid et samarbejde med en samtale, hvor vi sammen får styr på, hvad dit behov er.

Vi kommer til at snakke om:

HVAD GØR VI DERFRA?

Seotekst udarbejdet med en professionel tekstforfatter
Søgeordsanalyse er grundlaget for en seo tekst

Søgeordsanalyse – basen for en SEO tekst

Når vi skal lave en SEO tekst, er det altid ud fra en søgeordsanalyse, der er baseret på, hvad folk søger efter på Google. Laver du dine egne søgeordsanalyser, tager vi gerne imod dem, og ellers har vi kompetente samarbejdspartnere, vi ved leverer udførlige søgeordsanalyser. Vi er fleksible i vores arbejde, og vi tilpasser os din arbejdsproces.

Interview eller research

For at få et greb om, hvad emnet for din SEO tekst skal være, aftaler vi et møde, hvor vi enten fysisk eller telefonisk kan lave et kort interview. Vi lytter til dig og omsætter dine ord og idéer til tekst, hvor dit budskab tydeligt står frem.
Vi laver også gerne en SEO tekst ud fra stikord, hvor vi selv researcher os frem til information om emnet.

Klar, parat, skriv!

Efter interviewet eller research går vi i gang med det, du har hyret os til – tekstforfatningen – og vi følger op med redigerings- og korrekturrunder, når vi har fået feedback fra dig. Som en kvalitetssikring for dig læser vi altid korrektur flere gange, så teksten står klart og korrekt. Vi afslutter aldrig en opgave, før du er 100 % tilfreds.

Ønsker du at øge trafikken på din hjemmeside?

Læs mere om seo tekster

SEO betyder søgemaskineoptimering på dansk, og på engelsk er det en forkortelse af Search Engine Optimization. En SEO tekst er altså en tekst, der er søgemaskineoptimeret til Google.

En SEO tekst indeholder udvalgte søgeord, der er baseret på, hvad folk søger efter på Google. Det er ikke altid det bedste at vælge de søgeord, som folk søger mest efter, da der ofte er stor konkurrence på de ord – dvs. at du har flere konkurrenter at bokse med om placering som nummer 1. Derfor er det optimalt at få lavet en søgeordsanalyse, der indikerer, hvilke ord der vil være gavnlige for din virksomhed at benytte sig af i dine SEO tekster.

De søgeord, som du vælger at bruge, kaldes for en søgeordsfrase, og dén frase skal integreres i din tekst flere gange. Som hovedregel skal du bruge din søgefrase mindst 7 gange i en tekst på 700 ord. Men bruger du dit søgeord i din SEO tekst i en sådan grad, at det bare er der for at være der, så opfanger Google det som søgeordsspam og sorterer det fra. Det er derfor en balancegang at have søgeordene nok med, men samtidig skal det være en naturlig del af teksten. Dét er vi skarpe til som tekstforfattere, og det kan du læse mere om lige her.      

Få hjælp til velskrevne seo tekster