TEKST-TV

Vi formidler tekst på tv og video. Følg os på Youtube og se alle afsnit af tekst-TV og Mias kommakursus.

Tekst-TV

Mias kommakursus: kan du sætte et korrekt komma?

TEKST I VIDEO

Som tekstforfattere beskæftiger vi os meget med tekst – og særligt skriftlig kommunikation. Men mange tænker nok ikke over, at der også er tekst på og til video – undertekster og videobeskrivelser. 

Hos Cortekst har vi gennem flere år tekstet undertekster til videoer på Youtube og andre platforme. Du får undertekster med korrekt sprog og tegnsætning, så de ikke bliver et forstyrrelsesmoment for din video. 

TEKSTTIPS PÅ VIDEO

Gennem årene har vi opbygget en stor videntank om det danske sprog, markedsføring og tekstforfaget generelt. Det vil vi gerne dele ud af. Og det har resulteret i en serie på Youtube: tekst-TV.

Udover vores Youtube-kanal deler vi også guldkorn ud på vores blog.

5 HURTIGE

Vi har opdelt alle afsnit i tekst-TV efter “ugens 5 hurtige”. Her får du 5 hurtige tips eller guldkorn til hvert emne, som videoen er vinklet på. Fx får du i afsnittet “Nyhedstrekanten i tekster” indblik i:

Med alle “5 hurtige” følger altid en uddybning, så du får forklaret hvert enkelt tip.

I tekst-TV kan du blandt andet finde afsnit om:

MIAS KOMMAKURSUS

Foruden at levere skarpt vinklede tekster er Mia en haj til grammatik. Hun er kommabossen på kontoret. Mia har styr på alt fra idiotkomma til startkomma, og hvornår der skal være komma før ‘og’ og ‘men’. Det kan du høre mere om i serien: Mias kommakursus. Her kommer hun blandt andet ind på: