VI VIL GERNE DELE VORES VIDEN!

Hvordan skriver du skarpe tekster til sociale medier eller til hjemmesider? Hvad er creative writing? Kan du være iværksætter, når du fx er humanist og tekstnørd? Alt det holder vi workshops om – og vi kommer gerne ud til dig og lærer fra os.

Se fx vores video fra workshoppen ”Bogens vej til læserne” og kontakt os for et uforpligtende tilbud på et af vores foredrag eller workshops.

DET HOLDER VI WORKSHOPS OM​

SKRIVETEKNIK TIL DIGITALE TEKSTER

I workshoppen arbejder vi med at stramme dine tekster op, så de bliver mere simple, konkrete og læsevenlige. Vi arbejder blandt andet med at få værdien frem i teksten og gøre teksterne modtagerorienterede.

GRAMMATIKKURSUS

Kommatering kan være noget af en udfordring. Det samme gælder for det væld af andre grammatiske regler, som findes i det danske sprog. Men med det her kursus bliver du klogere på alle de grammatiske regler, og så lærer du at sætte komma – også det drilske startkomma.

CREATIVE WRITING – SKRIVEKURSUS

Creative Writing er en disciplin inden for tekstforfatning, som kan give skriveglade rigtig gode værktøjer. Få nye idéer og værktøjer til at skrive bedre tekster.

Mia viser børn noget til en workshop

FORFATTERENS MULIGE VEJE TIL UDGIVELSE

Hvilke muligheder er der for dig som forfatter, når du skal have udgivet din bog? Lær, hvilke muligheder du har, hvordan du skriver et skarpt følgebrev og vælger det rigtige forlag.

BOGENS VEJ TIL LÆSEREN

Hvad sker der, når forfatteren har skrevet manuskriptet? Lær om bogens vej ud til læseren, og få indsigt i, hvad en forlægger, en redaktør, korrekturlæser, grafiker m.fl. bidrager med i de forskellige faser af en bogudgivelsesproces.

IVÆRKSÆTTERI OG INNOVATION

Mia har en anden baggrund inden for iværksætteri end mange andre iværksættere, fordi hun har lært alt fra bunden. Derfor har hun også en helt anden tilgang til det at lave iværksætteri. Lær at være innovativ på en utraditionel måde.

IDÉEN ER DIN!

Har du specifikke ønsker til et tema eller en vinkel, tager vi gerne udfordringen op. Det følger med iværksætterne i mig – vi kan ikke lade være! En spurgte os fx om en workshop om at sælge, når du ikke er født sælger, og dén udfordring tog vi gladeligt op! Så værsgo!  

Kontakt os på mia@cortekst.dk eller på +45 22 16 38 15, og fortæl os om din idé.

Og vil du hellere have et foredrag? Så holder vi også det.

HVEM MØDER DU TIL WORKSHOPPEN?

Mit navn er Mia Rasmussen, og sammen med Marie Hvidberg startede jeg tekstbureauet Cortekst i 2016 og Forlaget Forår i 2018. Som medstifter og ejer af både Cortekst og Forlaget Forår arbejder jeg med en hulens masse kasketter på. Derfor har jeg både titler som forlægger, tekstforfatter, redaktør med flere. Dét ser jeg som en stor styrke. 

Jeg er ikke født iværksætter, men jeg er vokset med opgaven, og jeg vil gerne slå et slag for, at du kan, hvis du vil.

En workshop med mig tager udgangspunkt i de mange år, jeg nu har haft tekstbureauet Cortekst og Forlaget Forår. Jeg har holdt utallige workshop, som alle er blevet til sammen med de mange virksomheder, skoler og foreninger, jeg har undervist.

Skal jeg holde en workshop for dig?

Mia er ejer, tekstforfatter og redaktør hos Cortekst.