REDAKTØR
TIL DIN BOG

Vi har i Cortekst stor erfaring med at arbejde med redigering af bøger – både fiktion og erhvervsbøger. Hvad enten du har brug for ekstra øjne på dine formuleringer, dit sprog, replikker, opbygning eller omskrivning, så kan vi hjælpe dig.

Hos Cortekst får du en fast redaktør tilknyttet, så du føler dig tryg i samarbejdet.

Herunder kan du se nogle af de bøger, Cortekst har arbejdet med.

Bøger: Sådan får du en stærk studietid

STÆRK STUDIETID

 Af Sandra Lütken 

Vi har ageret redaktør på ‘Stærk studietid’, og vi har korrekturlæst den. Derudover har vi også haft et tæt samarbejde med grafikeren. Vi er stolte af at have været med til at finpudse ‘Stærk studietid’. 

Har du lyst til at erhverve dig bogen? Den kan købes på Saxo.com

Med bogen Stærk studietid får du en guide til studielivet. Den indeholder alle de råd, DU har brug for – den er de studerendes grønspættebog. Bogen er fyldt med tips og tricks til at gøre studielivet nemmere og sjovere. 
Sandra Lütken, cand.merc.(kom) fra CBS, har bl.a. testet, hvad der sker, hvis en studerende ikke læser pensum et helt semester, samt hvilke læseteknikker der fungerer bedst. 
Læs bogen og gør din studietid meget sjovere – og ikke mindst stærkere.

THE LOYALTY VIRUS

Af Peter Winther, Winholistic 

Vi stod for den sidste korrektur af manuskriptet, inden den skulle videre til opsætning og tryk. Udover selve teksten havde vi også fokus på de mange figurer, skemaer m.fl., som er en stor del af de værktøjer, som Peter Winther deler ud af i bogen.

I bogen deler Peter Winther fra den anerkendte konsulentvirksomhed Winholistic rundhåndet ud af sine mere end 30 års succesfulde hands on-erfaringer med adfærdsdesign, holistisk loyalitetsudvikling samt avanceret og meget virkningsfuldt dialogarbejde i både store og små nationale og internationale virksomheder.

Bøger: The loyalty virus
Bøger Cortekst

FRA DAMGAARD TIL MICROSOFT

Af Hans Peter Bech

Hans Peter Bech kontaktede os, da han havde brug for en ekstra gang korrektur på sin bog. Han havde allerede skrevet den færdig, havde allerede haft en redaktør på og havde også allerede fået bogen korrekturlæst én gang.

Da vi fik det store manuskript og begyndte en ekstra omgang korrektur, var vi i tæt kontakt og samarbejde med Hans Peter Bech, så alt blev, som han ønskede.

Vi er stolte af at have været en del af færdiggørelsen af ‘Fra Damgaard til Microsoft’.

Er du interesseret i at købe bogen? Den kan erhverves på Saxo.com

Preben og Erik er i starten af 20’erne, da de åbner Damgaard Data. Kun 8 år senere har virksomheden 100 medarbejdere og en omsætning i multimillionklassen.

‘Fra Damgaard til Microsoft’ er fortællingen om to iværksættere, Preben og Erik Damgaard, der gennem opfindsomhed og hårdt arbejde blev til danske iværksætterkonger. Hans Peter Bech har udført over 200 timers interviews med blandt andre Damgaard-brødrenes medarbejdere, leverandører og kunder. De interviews danner grundlaget for denne medrivende og imponerende historie.

‘Fra Damgaard til Microsoft’ er biografi og lærebog i én. Brødrenes historie giver et ucensureret indblik i et erhvervsliv, der er uforudsigeligt og uden garantier.

JEG ER NEGER - HVAD ER DIN UNDSKYLDNING?

Af Tom Andkjær

Da vi første gang talte med Tom, efterspurgte han en grundlæggende korrekturlæsning af sit manuskript ‘Jeg er neger – hvad er din undskyldning?’, hvilket vi selvfølgelig var klar til at hjælpe ham med.

Efter en første gennemlæsning af teksten blev det klart, at der var behov for en yderligere redigering af manuskriptets sprog, som bar præg af Toms gode evner som foredragsholder.

Ud fra en dialog med Tom gik vi i gang med at redigere manuskriptets sprog fra at være talesprog til skriftsprog – og samtidig sørge for at bibeholde Toms stemme gennem hele værket.

Vi er stolte af at have været med til at gøre mange af Toms skarpe råd klar til tryk.

Er du selv blevet nysgerrig efter at læse Toms filosofi om at elske sig selv, kan du købe bogen på Saxo.com – du kan også følge Tom Andkjær på Facebook.

Du har helt sikkert også en masse undskyldninger, som du bruger, når livet er svært, gør ondt, eller du bliver afvist:

Jeg er grim
Jeg er muslim
Jeg er handicappet

Undskyldningerne er uendelige, men i virkeligheden handler det for alle mennesker om at acceptere og elske sig selv på godt og ondt. For lige meget hvad du bruger som undskyldning, så findes der en med samme udfordring, men for hvem det ikke er et problem.

Jeg har over 25 års erfaring med:
At hjælpe med mennesker i livskriser
At inspirere mennesker, som har mistet troen på, at de kan
At opnå ting, jeg ikke havde forudsætninger for

Denne bog bygger på disse erfaringer.

Bøger: Jeg er neger - hvad er din undskyldning?
Cortekst bøger og bogprojekter

BÆREDYGTIG PRÆSTATION

Af Jeppe Lund Groth

Jeppe Lund Groth kontakede os, da han havde brug for ekstra øjne på sin bog. Jeppe ønskede et gennemgående arbejde med teksten, som indebar både redigering og korrekturlæsning.

Vi var i tæt samarbejde med Jeppe, da vi mener, det er forudsætningen for et godt resultat. Derfor arbejdede vi med ‘Bæredygtig Præstation’ over flere gange, hvor vi kom med konkrete kommentarer til rettelser som en del af vores redigering.

Vi hjalp Jeppe med opbygning, sætningskonstruktion og sprog, hvor vi til sidst også læste korrektur og hjalp med tekster til bagside mm.

Vi er stolte af at have været en del af arbejdet med ‘Bæredygtig Præstation’.

Har du lyst til at erhverve dig bogen? Den kan købes hos Saxo.dk og på baeredygtigpraestation.dk

‘Bæredygtig Præstation’ går i dybden med den forandring, som både samfundet, arbejdsmarkedet og individet står overfor. Hvad skal der til, for at vi kan få et bæredygtigt arbejdsmarked, hvor alle præsterer uden medfølgende stress og andre livstilssygdomme?

På baggrund af både videnskabelige undersøgelser og personlige erfaringer giver forfatteren, Jeppe Lund Groth, sit tydelige svar på, hvordan vi kan bryde den stigende kurve af stressramte samt opfylde næste generations forventninger til et fleksibelt arbejdsmarked.

Jeppe Lund Groth, EMBA og Direktør, solgte alt og rejste et halvt år til Caribien med sin familie.

Sammen tog de et aktivt valg om at trække stikket fra en hektisk hverdag og tage en pause. Det gav tid til refleksion – og ideen til ‘Bæredygtig Præstation’.

Bogen er tilgængelig i alle boghandlere i Danmark. Find den under faglitteratur eller erhvervsbøger.

Lad os høre fra dig