VI VIL GERNE DELE VORES VIDEN

Hvad vil det sige at være iværksætter? Og endda kvindelig iværksætter? Hvad vil det sige at arbejde som forlægger, redaktør m.m.? Hvilke processer skal en bog igennem, før den ligger i læserens hænder? Det og meget mere holder vi foredrag om.

Vores foredrag baserer sig på de mange interessante og ofte sjove oplevelser og erfaringer, vi har gjort os som forlæggere, tekstforfattere, redaktører og andet, siden vi startede Cortekst i 2016.

DET HOLDER VI FOREDRAG OM

IVÆRKSÆTTER

Hvad vil det sige at være iværksætter, evt. med fokus på kvindeligt iværksætteri? Kan du være iværksætter, selvom du ikke har håret slikket tilbage og popper champagne på d’Angleterre, har udviklet en ny app eller har opfundet den dybe tallerken?

FORFATTERENS MULIGHEDER FOR UDGIVELSE

Skal du gå efter et traditionelt forlag, et medudgiverforlag, eller skal du selvudgive? Og hvordan gør du?

BOGENS VEJ TIL UDGIVELSE

Hvilke processer skal en bog igennem, før den ligger i læserens hænder? Læs om vores forløb med folkeskoler i Odense Kommune

FORLAGSBRANCHEN

Hvad vil det sige at arbejde som forlægger, redaktør med videre?

IDÉEN ER DIN!

Har du specifikke ønsker til et tema eller en vinkel, tager vi gerne udfordringen op. Det følger med iværksætterne i os – vi kan ikke lade være! For eksempel blev vi engang spurgt om at holde et fordrag om bootstrapping. Det sagde vi selvfølgelig ja til!

Så værsgo! Kontakt os på mia@cortekst.dk eller på +45 22 16 38 15, og fortæl os din idé.

Og er du mere interesseret i workshops, så holder vi også det.

HVEM MØDER DU TIL FOREDRAGET?

Mia er ejer, tekstforfatter og redaktør hos Cortekst.

Mit navn er Mia Rasmussen, og sammen med Marie Hvidberg startede jeg tekstbureauet Cortekst i 2016 og Forlaget Forår i 2018. Som medstifter og ejer af både Cortekst og Forlaget Forår arbejder jeg med en hulens masse kasketter på. Derfor har jeg både titler som forlægger, tekstforfatter, redaktør med flere. Dét ser jeg som en stor styrke. 

Jeg er ikke født iværksætter, men jeg er vokset med opgaven, og jeg vil gerne slå et slag for, at du kan, hvis du vil.

Et foredrag med mig tager udgangspunkt i de mange år, jeg nu har haft tekstbureauet Cortekst og Forlaget Forår. Jeg har holdt utallige foredrag, som alle er blevet til sammen med de mange virksomheder, skoler og foreninger, jeg har formidlet til.

Skal jeg holde et foredrag for dig?