MØD TEAMET HOS CORTEKST

Om Cortekst

Cortekst er et tekstbureau, der lever og ånder for tekster. Vi har eksisteret siden 2016, hvor vi startede Cortekst på baggrund af vores passion for sprog, kommunikation og tekster. 

Visionen er at være det innovative tekstbureau, du går til, når du skal have skrevet skarpe og kreative kvalitetstekster. Vi ønsker, at du vælger os, fordi du ved, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet og den nære relation. Vi vil være innovative i branchen, så du altid kan forvente et resultat, der er skarpt, korrekt og kreativt. 

Vores faglighed gør, at vi altid kan stå inde for, hvad vi laver – om det så er tekstforfatning, redigering af tekster, korrekturlæsning eller udarbejdelse af kreative payoffs. Hos Cortekst ser vi kvalitet som vores styrke. Vi favner det danske sprog, og vi elsker, når det er korrekt!

Læs om nogle af vores cases for både virksomheder og forfattere eller se vores priser.

Teamet

Mia er ejer, tekstforfatter og redaktør hos Cortekst.

MIA RASMUSSEN

Ejer, tekstforfatter og redaktør
+45 22 16 38 15
 mia@cortekst.dk

Louise er projektleder og korrekturlæser hos Cortekst

LOUISE AGERGAARD SØLLESTED

Projektleder og korrekturlæser
louise@cortekst.dk

Emil er tekstforfatter hos Cortekst

Emil Bakkendrup

Tekstforfatter
emil@cortekst.dk

Maria-Cecilie er studentermedhjælper hos Cortekst

MARIA-CECILIE SØLUND KRISTIANSEN

Studentermedhjælper 
mc@cortekst.dk

Katrine er tekstforfatter hos Cortekst

KATRINE QUORNING

Tekstforfatter
katrine@cortekst.dk

Vores værdier

Vi inspirerer dine læsere, booster dine salg og tekster dine tanker – kreativt og professionelt.

Vi fortæller dine gode historier, så de er både relevante og skarpe. Hos Cortekst værdsætter vi den gode relation, og vi vægter nærvær højt i vores samarbejde. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, sætter vi en ære i at formidle jeres budskaber professionelt – og vi gør det godt.

Som passioneret tekstbureau kommer vores værdier til udtryk igennem en håndfuld specifikke nøgleord, som alle siger noget om vores særlige forhold til vores arbejde med sproget, vores møde med dig og din virksomhed og de resultater, vi leverer.  

Respekt – For os er gensidig respekt for vores og din virksomheds arbejdsområder essentiel, når vi hjælper hinanden med at skabe de bedste resultater.

Kvalitet – Vi vægter kvalitet højt i alt, vi foretager os, så din virksomhed altid kan regne med korrekte og kreative tekster, og vores faglighed gør, at vi altid kan stå inde for det, vi laver.

Relation – For os er relationer vigtige – både på kontoret og med vores kunder. Vi elsker en flad struktur, hvor vi trives og inspirerer hinanden.

Passion – Vi lægger sjæl i alle opgaver – små som store – simpelthen fordi vi elsker at fortælle den gode historie! Vores passion for tekster og skriftlig kommunikation er grundstenen i vores virksomhed og alt, vi gør, gør vi med hjerteblod og passion for den gode tekst.

Ambition – Vi er en lille virksomhed, men vi har kæmpe ambitioner! Vi ønsker hele tiden at udvikle os og være innovative, så vi på bedste måde kan hjælpe din virksomhed med at kommunikere jeres budskaber. Vi er aldrig bange for at tage en udfordring op.