OM
CORTEKST

Cortekst er et tekstbureau, der lever og ånder for tekster.
Vi har eksisteret siden 2016, hvor vi startede Cortekst på baggrund af vores passion for sprog, kommunikation og tekster. Vi arbejder med tekstforfatning, creative writing, tekstredigering og korrekturlæsning.

Teamet består af Mia Rasmussen og Marie Hvidberg, som begge er cand.mag i Dansk sprog og litteratur. Derudover har vi gode samarbejdspartnere til oversættelse og korrekturlæsning på andre sprog.

Det er vores vision at være det innovative tekstbureau, du går til, når du skal have skrevet skarpe og kreative kvalitetstekster. Vi ønsker, at du vælger os, fordi du ved, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet og den nære relation. Vi vil være innovative i branchen, så du altid kan forvente et resultat, der er skarpt, korrekt og kreativt. 

Vores faglighed gør, at vi altid vil kunne stå inde for, hvad vi laver – om det så er tekstforfatning, redigering af tekster, korrekturlæsning eller udarbejdelse af kreative payoffs. Selvom vi er en mindre virksomhed, har vi fået gode samarbejdspartnere og kunder, som vi håber på at kunne lave tekstarbejde for længe endnu.

Hos Cortekst ser vi kvalitet som vores styrke. Vi favner det danske sprog, og vi elsker, når det er korrekt!

Kontakt os endelig, hvis du vil have os til at tekste din tanke.

Læs om nogle af vores cases for både virksomheder og forfattere eller se vores priser.

LIDT OM MIA

Mia er administrerende direktør i Cortekst og står for salg og kundekontakt.

Hun er kontorets kommapoliti, for hun kan alle grammatiske regler i søvne. Du kan i øvrigt finde hende ved kaffemaskinen med tredobbelt espresso i koppen.

Mia er cand.mag i Dansk med speciale i sprog og medier og er sindssygt skarp i redigering og strategi.

Ring eller skriv til Mia for at få en snak om, hvad vi kan gøre for dig på tlf. 22 16 38 15 eller mail mia@cortekst.dk

Mia Rasmussen, direktør
Tekstforfatter

LIDT OM MARIE

Marie er projektansvarlig i Cortekst og står for kreativ udvikling og tekstforfatning.

Hun styrer den skarpe pen, og selvom hendes kreative side ikke kommer til udtryk gennem den oftest sorte gaderobe, er hun altid god for en skarp bemærkning både i tale og tekst.

Marie er cand.mag i Dansk med tilvalg i Skrivekunst.

Ring eller skriv til Marie for at få en snak om dine tekster på
tlf. 23 27 11 86 eller mail marie@cortekst.dk

VORES VÆRDIER

Vi inspirerer dine læsere, booster dine salg og tekster dine tanker – kreativt og professionelt.

Vi fortæller dine gode historier, så de er både relevante og skarpe. Hos Cortekst værdsætter vi den gode relation, og vi vægter nærvær højt i vores samarbejde. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, sætter vi en ære i at formidle jeres budskaber professionelt – og vi gør det godt.

Som passioneret tekstbureau kommer vores værdier til udtryk igennem en håndfuld specifikke nøgleord, som alle siger noget om vores særlige forhold til vores arbejde med sproget, vores møde med dig og din virksomhed og de resultater, vi leverer.  

Respekt – For os er gensidig respekt for vores og din virksomheds arbejdsområder essentiel, når vi hjælper hinanden med at skabe de bedste resultater.

Kvalitet – Vi vægter kvalitet højt i alt, vi foretager os, så din virksomhed altid kan regne med korrekte og kreative tekster, og vores faglighed gør, at vi altid kan stå inde for det, vi laver.

Relation – For os er relationer vigtige – både på kontoret og med vores kunder. Vi elsker en flad struktur, hvor vi trives og inspirerer hinanden.

Passion – Vi lægger sjæl i alle opgaver – små som store – simpelthen fordi vi elsker at fortælle den gode historie! Vores passion for tekster og skriftlig kommunikation er grundstenen i vores virksomhed og alt, vi gør, gør vi med hjerteblod og passion for den gode tekst.

Ambition – Vi er en lille virksomhed, men vi har kæmpe ambitioner! Vi ønsker hele tiden at udvikle os og være innovative, så vi på bedste måde kan hjælpe din virksomhed med at kommunikere jeres budskaber. Vi er aldrig bange for at tage en udfordring op.

HVEM ER ELLERS
MED I TEAMET?

HANNAH AALYKKE

Hannah er studentermedhjælper hos Cortekst. Hun hjælper til med alt fra tekstforfatning til research og alverdens hængepartier. 

Hannah studerer Dansk på Syddansk Universitet, når hun ikke sidder fordybet på kontoret.

Hvis du vil imponere Hannah, skal du bare komme med en kop Gevalia-kaffe og en kage – så er hun klar på en snak om lidt af hvert.

THOMAS BERNHARD KJÆRGAARD

Thomas er en del af vores advisory board som forretningsudvikler. Thomas har været en del af teamet siden primo 2018 og bidrager med sparring, så Cortekst udvikler sig i den bedste retning. Thomas er i øvrigt selv iværksætter med virksomheden Læringsbroen.

Hvis du én gang har mødt Thomas, er vi sikre på, at du vil give os ret i, at han er Danmarks gladeste vestjyde – det er ikke så ringe endda!

LARS EGSVANG

Lars er vores salgsguru og også en del af vores advisory board. Han hjælper os med den svære disciplin at sælge.

Heldigvis er Lars ikke pistolsælger, men har hjertet og humor med – han kan dog alligevel sælge sand i Sahara, og vi slubrer læringen i os og skyller ned med en god kaffe.