MØD TEAMET HOS CORTEKST

Cortekst er et tekstbureau, der lever og ånder for tekster.
Vi har eksisteret siden 2016, hvor vi startede Cortekst på baggrund af vores passion for sprog, kommunikation og tekster. Vi arbejder med tekstforfatning, creative writing, tekstredigering og korrekturlæsning.

Visionen er at være det innovative tekstbureau, du går til, når du skal have skrevet skarpe og kreative kvalitetstekster. Vi ønsker, at du vælger os, fordi du ved, at vi aldrig går på kompromis med kvalitet og den nære relation. Vi vil være innovative i branchen, så du altid kan forvente et resultat, der er skarpt, korrekt og kreativt. 

Vores faglighed gør, at vi altid kan stå inde for, hvad vi laver – om det så er tekstforfatning, redigering af tekster, korrekturlæsning eller udarbejdelse af kreative payoffs. Selvom vi er en ung virksomhed, har vi mange gode samarbejdspartnere og kunder, som vi håber på at kunne lave tekstarbejde for længe endnu.

Hos Cortekst ser vi kvalitet som vores styrke. Vi favner det danske sprog, og vi elsker, når det er korrekt!

Kontakt os endelig, hvis du vil have os til at tekste din tanke.

Læs om nogle af vores cases for både virksomheder og forfattere eller se vores priser.

MIA RASMUSSEN

Ejerleder, tekstforfatter og redaktør 

Mia er kontorets kommapoliti, for hun kan alle grammatiske regler i søvne, og det er derfor også hende, der altid tager det sidste blik på de tekster, vi leverer.

Med en cand.mag i Dansk med speciale i sprog og medier og kommunikation er fagligheden i orden, og det er din garanti for sproglig kvalitet.

Hvis Mia ikke sidder fordybet i tekster, er hun ofte ude i naturen. Her nyder hun lange vandreture rundt omkring i Danmark, og stort set altid i selskab med sine to hunde.

Ring eller skriv til Mia for at få en snak om, hvad vi kan gøre for dig på tlf. 22 16 38 15 eller mail mia@cortekst.dk

Tekster om Mia Rasmussen
Tekster om Louise

LOUISE AGERGAARD SØLLESTED

Tekstforfatter

Louise står for diverse interview- og tekstforfatningsopgaver hos Cortekst.

Louise har bl.a. tilegnet sin erfaring med at bikse skarpe tekster sammen fra sin uddannelse i Dansk på Syddansk Universitet.

Ud over sin interesse for kommunikation er Louise passioneret for alverdens sport, så skulle du være nysgerrig på ugens resultater, så er hun ikke bleg for at give en update!

Du kan kontakte Louise på mailen louise@cortekst.dk

KATRINE QUORNING

Tekstforfatter

Katrine står for diverse interview- og tekstforfatningsopgaver hos Cortekst.

Med en kandidatgrad i Nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet er Katrine kamptrænet i at aflive tunge, klodsede sætninger og skære dem til, så de står knivskarpt.

Når Katrine ikke er fordybet i en tekst, holder hun foredrag og giver koncerter med partybandet The Beat.

Du kan kontakte Katrine på mailen katrine@cortekst.dk

Tekster Katrine
Tekster om MC

MARIA-CECILIE SØLUND KRISTIANSEN

Studentermedhjælper

Maria-Cecilie står for diverse interview-, tekstforfatnings- og korrekturopgaver hos Cortekst.

Med en bachelor i Litteraturvidenskab og Skrivekunst er Maria-Cecilie både trænet i at omgås alle forskellige teksttyper og skrive dem. Hun leder altid efter muligheden for at kunne forbedre eller fordybe sig i en tekst.

Er Maria-Cecilie ikke optaget af tekstarbejde, er hun med stor sandsynlighed i køkkenet. Oftest beskæftiget med større bageprojekter.

Du kan kontakte Maria-Cecilie på mailen mc@cortekst.dk

Vores værdier

Vi inspirerer dine læsere, booster dine salg og tekster dine tanker – kreativt og professionelt.

Vi fortæller dine gode historier, så de er både relevante og skarpe. Hos Cortekst værdsætter vi den gode relation, og vi vægter nærvær højt i vores samarbejde. Uanset om din virksomhed er lille eller stor, sætter vi en ære i at formidle jeres budskaber professionelt – og vi gør det godt.

Som passioneret tekstbureau kommer vores værdier til udtryk igennem en håndfuld specifikke nøgleord, som alle siger noget om vores særlige forhold til vores arbejde med sproget, vores møde med dig og din virksomhed og de resultater, vi leverer.  

Respekt – For os er gensidig respekt for vores og din virksomheds arbejdsområder essentiel, når vi hjælper hinanden med at skabe de bedste resultater.

Kvalitet – Vi vægter kvalitet højt i alt, vi foretager os, så din virksomhed altid kan regne med korrekte og kreative tekster, og vores faglighed gør, at vi altid kan stå inde for det, vi laver.

Relation – For os er relationer vigtige – både på kontoret og med vores kunder. Vi elsker en flad struktur, hvor vi trives og inspirerer hinanden.

Passion – Vi lægger sjæl i alle opgaver – små som store – simpelthen fordi vi elsker at fortælle den gode historie! Vores passion for tekster og skriftlig kommunikation er grundstenen i vores virksomhed og alt, vi gør, gør vi med hjerteblod og passion for den gode tekst.

Ambition – Vi er en lille virksomhed, men vi har kæmpe ambitioner! Vi ønsker hele tiden at udvikle os og være innovative, så vi på bedste måde kan hjælpe din virksomhed med at kommunikere jeres budskaber. Vi er aldrig bange for at tage en udfordring op.

HVEM ER ELLERS MED I TEAMET?

LARS EGSVANG

Lars er vores salgsguru og også en del af vores advisory board. Han hjælper os med den svære disciplin at sælge.

Heldigvis er Lars ikke pistolsælger, men har hjertet og humor med – han kan dog alligevel sælge sand i Sahara, og vi slubrer læringen i os og skyller ned med en god kaffe.