TEKSTBOOSTER

SÆT DIT CONTENT
PÅ AUTOPILOT

Med en tekstbooster får du et forløb, der er skræddersyet dine behov for content. Du får opslag til sociale medier, blogs til din hjemmeside, nyhedsbreve, LinkedIn-artikler, eller hvad netop du har brug for.

Vi laver hver måned en strategi for forløbet sammen med dig, så du er sikker på, der altid er det content, du skal bruge til alle dine platforme. 

Tekstbooster

GULDPAKKEN: 2.950,-

PLATINPAKKEN: 5.950,-

Tekstbooster
"Lusereden har fra samarbejdets start været glade for det stykke arbejde, Cortekst har leveret. De har formået at højne niveauet på vores SoMe content markant. De har desuden sat sig godt ind i, hvad vi er for en virksomhed, og hvad der er unikt ved vores produkt, og det afspejler sig i det materiale, de leverer. En stor anbefaling herfra."

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN TEKSTBOOSTER

Når du sørger for at fodre dine læsere, følgere og kunder med kontinuerligt indhold, holder du dig altid top of mind.

Vi ved, at det tager lang tid at få et godt flow i dine platforme, men vi ved også, at det skal holdes ved lige for at virke. Derfor er kontinuitet så vigtigt. Hvis du kun får postet én LinkedIn-artikel hvert halve år, giver det ikke nær så meget værdi, som hvis du hver 14. dag poster en rigtig god artikel. Du holder dig ikke blot top of mind, du sørger også for at skabe nye kontakter og få nye kunder, når du sørger for at dele din viden og mening inden for dit fagområde.

KONTINUERLIGT FREMFOR SPORADISK MARKEDSFØRING

Du får langt fra et godt resultat af din markedsføring, hvis du kun giver den gas, når du synes, der mangler nye kunder i biksen. Der er lavet undersøgelser af, hvilken markedsføringsstrategi der giver mest: sporadisk eller kontinuerlig markedsføring. Hvad tror du, din virksomheds vinder mest på? Selvfølgelig den kontinuerlige! Det øger din brandværdi og dine kunders kendskab til dig, når de løbende støder på dit brand og dine produkter. Det skyldes, at dine kunder 93 % af tiden ikke har et konkret behov, men blot drømme og holdninger – og det er her, du skal påvirke dem.Gør du det, så vælger de dig, når behovet opstår. Faktisk viser undersøgelserne også, at 49 % allerede har valgt, hvor de vil købe før deres behov overhovedet opstår. Det er halvdelen af potentielle købere!

Vil du læse mere om, hvorfor det er vigtigt, at du er aktiv på dine platforme? Så læs mere på vores blogindlæg om, hvad du kan bruge et tekstbureau til.

VIL DU BOOSTE DIT CONTENT?
VÆLG VORES TEKSTBOOSTER!

En tekstbooster er for dig, der gerne vil være top of mind hos dine kunder, men ikke har tid til selv at lave dit content, eller som hellere vil bruge din tid på noget andet. Dit content skal passe til dig og din forretning, så vi laver altid planlægningen sammen med dig. Vi har to færdige pakker, som passer til de fleste. Hvis du har behov for noget andet, laver vi selvfølgelig en pakke, der passer præcis til dig.

Giv os et kald, så tager vi gerne en snak om, hvad der giver bedst mening for dig.

PRISEN PÅ VORES PAKKER

Guldpakken: 2.950,- ekskl. moms
Platinpakken: 5.950,- ekskl. moms