OM
CORTEKST

Cortekst er et tekstbureau, der har eksisteret siden 2016. Vi arbejder med tekstforfatning, creative writing, tekstredigering og korrekturlæsning.
Vores team består af Mia Rasmussen og Marie Hvidberg, som begge er cand.mag i Dansk sprog og litteratur. Derudover har vi gode samarbejdspartnere til oversættelse og korrekturlæsning på andre sprog.

Vores vision har fra begyndelsen været at arbejde os op fra bunden, så vi kan skabe vores egen fremtid, hvor kvalitet af tekster er i fokus. Vi er litteraturinteresserede, men vi har styrker på forskellige områder inden for litteratur, sprog, medier og journalistik.

Vores faglighed gør, at vi altid vil kunne stå inde for, hvad vi laver – om det så er tekstforfatning, redigering af tekster, korrekturlæsning eller udarbejdelse af kreative payoffs. Selvom vi er en mindre virksomhed, har vi fået gode samarbejdspartnere og kunder, som vi håber på at kunne lave tekstarbejde for længe endnu.

Hos Cortekst ser vi kvalitet som vores styrke. Vi favner det danske sprog, og vi elsker, når det er korrekt!

Kontakt os endelig, hvis du vil have os til at tekste din tanke.

LIDT OM MIA

Mia er administrerende direktør i Cortekst og står for salg og kundekontakt.

Hun er kontorets kommapoliti, for hun kan alle grammatiske regler i søvne. Du kan i øvrigt finde hende ved kaffemaskinen med tredobbelt espresso i koppen.

Mia har en cand. mag i Dansk med speciale i sprog og medier og er sindssygt skarp i redigering og strategi.

Ring eller skriv til Mia for at få en snak om, hvad vi kan gøre for dig på tlf. 22 16 38 15 eller mail mia@cortekst.dk

LIDT OM MARIE

Marie er projektansvarlig i Cortekst og står for kreativ udvikling og tekstforfatning.

Marie er cand.mag i Dansk med tilvalg i Skrivekunst.

Hun styrer den skarpe pen, og selvom hendes kreative side ikke kommer til udtryk gennem den oftest sorte gaderobe, er hun altid god for en skarp bemærkning både i tale og tekst.

Ring eller skriv til Marie for at få en snak om dine tekster på
tlf. 23 27 11 86 eller mail marie@cortekst.dk

HVEM ER ELLERS
MED I TEAMET?

HANNAH AALYKKE

Hannah er studentermedhjælper hos Cortekst. Hun hjælper til med alt fra tekstforfatning til research og alverdens hængepartier. 

Hannah studerer Dansk på Syddansk Universitet, når hun ikke sidder fordybet på kontoret.

Hvis du vil imponere Hannah, skal du bare komme med en kop Gevalia-kaffe og en kage – så er hun klar på en snak om lidt af hvert.

THOMAS BERNHARD KJÆRGAARD

Thomas er en del af vores advisory board som forretningsudvikler. Thomas har været en del af teamet siden primo 2018 og bidrager med sparring, så Cortekst udvikler sig i den bedste retning. Thomas er i øvrigt selv iværksætter med virksomheden Læringsbroen.

Hvis du én gang har mødt Thomas, er vi sikre på, at du vil give os ret i, at han er Danmarks gladeste vestjyde – det er ikke så ringe endda!

LARS EGSVANG

Lars er vores salgsguru og også en del af vores advisory board. Han hjælper os med den svære disciplin at sælge.

Heldigvis er Lars ikke pistolsælger, men har hjertet og humor med – han kan dog alligevel sælge sand i Sahara, og vi slubrer læringen i os og skyller ned med en god kaffe.